Естествен камък кварц мивка мивка

Естествен камък кварц мивка мивка
Чат сега
Информация за продукта

Lianyuxing камък е един от най-добрите Китай естествен камък кварцов мивка измиване Басейнова производители и доставчици, добре дошли да проверете цена за насипни естествен камък кварцов мивка мивка с нас и да получите безплатна проба от нас, или едро най-добрата цена и високо качество модна и горещо продажба и естествен камък кварцов мивка, измиване Басейнова fabricator от нас.

Естествен Кварцов камък мивка измиване басейн

Правоъгълни двойна мивка

Спецификация:

Материал: Изкуствен камък кварц, кварц кухня мивка, мивка кварц, гранит мивка

Дебелина: 12 мм, 15 мм, 18mm, 20mm, 25 мм, потребителска заявка

Функции

1. висока твърдост, супер износоустойчиви

Кварцов камък повърхност може да бъде по Моос Твърдост на степени, тя е по-висока от общата естествен мрамор, изкуствен камък от сноп. Обикновено инструменти са в състояние да надраскване и износване. Тази функция може да се използват добре, шопинг молове, летища, офис сгради, бензиностанции и други места.

2: неограничено разнообразие от цветове, стил оригиналност

Кварцов камък има силна способен на иновациите. И същото време, тя все още непрекъснато дизайн и развива в съответствие със съвременните естетически цвят сортове на камъни, за да отговарят на нуждите на модерния дизайн и жизнената среда на изискванията за високо качество.

3: антимикробно, protectenvironment

Кварцов камък мивка до нула водопоглъщаемост ефективно да предотврати размножаването на бактерии: на повърхността е много гъста, другите цветни течни вещества (чай, соев сос, кафе и др.) няма да те оставя следи по повърхността; Пречистване на водата може да го направи ярко като нови чисти.

4: няма радиация, не вреди

Кварцов камък са компоненти на естествен Кварцов камък и смола, не включват радиоактивен материал. И цялото производство няма да се случи химическа реакция. Така че няма, няма радиация, не вреди на хората.

5: киселинно-устойчиви алкални производителност.

Кварцов камък е включила 93 % на Кварцов камък, така че тя не реакция за киселинно-алкалния. И да могат да защитят продукт свеж за дълго време.

6: висока температура изпълнение

Кварцов камък структура е стабилност. При висока температура не е лесна деформация, арка, разрушаване и така не.

7: обработка на изпълнение

Кварцов камък е добра обработка производителност, точност обработка и заплитания може да бъде разнообразие от фигури, за да отговарят на съвременните изисквания за високо качеството на живот.

Опаковка: Кашон с пяна, Постоянния тогава опаковани с дървена рамка.

Undermount

без кранче

Гаранция

10 години

Опаковане

Пластмасова чанта + пяна + кашон

Запитване