Голямата плоча изкуствени блясък кафяв Кварцов камък

Голямата плоча изкуствени блясък кафяв Кварцов камък
Чат сега
Информация за продукта

Lianyuxing камък е една от най-добрите Китай голяма плоча изкуствени блясък кафява кварц каменни производители и доставчици, добре дошли да проверете цена за насипни голямата плоча изкуствени блясък кафяв Кварцов камък с нас и да получите безплатна проба от нас, или едро най-добрата цена и високо качество модна и горещо продажба и голямата плоча изкуствени блясък кафяв Кварцов камък fabricator от нас.

Кварцов твърда повърхност се състои от приблизително 93 % естествен кварцов повърхност, пигменти, полиестерни смоли и лепила. Тези материали са обект на хай тек система за вибро-уплътнение под вакуум. Този изключителен процес води до не порести агломериран камък, който има облика на натурални камъни като варовик, гранит или мрамор.

Голямата плоча изкуствени блясък кафяв Кварцов камък

Информация за продукта:

1) материал: 93 % естествен камък, 7 % смола и поставяне

2) размер: 2440 * 760 * 15 mm,

3) цвят: около 60 цветове за вашия чудесен избор

4) използване: широко се използва за плотове, кухненски плотове, плотове, плотове, остров върхове, върховете баня суета, пейка върхове, бар плотове, backsplashes, душ сергии, вана заобикаля, стенни плочки, подови настилки теракот; и също така се използва за летище, метро, мол, хотел и т. н.

5) продукт знаци:

1) висока твърдост може да достигне 7 Моос.

2) Resistant да се почеше, носят, шок.

3) отлична топлинна устойчивост, устойчивост на корозия.

4) здравите и безплатна поддръжка.

5) екологично чисти строителни материали.

Предимства на Кварцов камък

Кварцов повърхност е не порести материали, следователно той няма да петно като мрамор или гранит и това няма да изкриви или горят като други твърди пластмасови повърхности. За разлика от мрамор кварц повърхност е почти невъзможно да драскотина и е трудно, колкото гранит. Независимо от своята трудно и не порести повърхност кварцови повърхност успява да запази известна мярка за завой, следователно кварц повърхност няма да чип, или счупят.


Запитване