Червените скъпоценни плочи

Червените скъпоценни плочи
Чат сега
Информация за продукта

Lianyuxing камък е един от най-добрите Китай червени камъни плочи производители и доставчици, добре дошли да проверете цена за насипни червени камъни плочи с нас и да получите безплатна проба от нас, или едро най-добрата цена и високо качество модна и горещо продажба и червени камъни плочи fabricator от нас.

Скъпоценен камък-плоча, червен АХАТ серия

1) стандарт бетонно покритие размери: 240upx120up, 170upx270up, дебелина 2 см/3 см и др.

2) покритие: Полирано, фламбирани, усъвършенства повърхност, и др.

3) употреба: Използва широко в дома, хотели, ресторанти, площади, търговски и жилищни сгради, и др

Производственият процес започва със селективна остатъци на суров материал, който е добиван в различни места по целия свят и е подбран да постигне най-добър цвят, форма и размер качества.

При пристигането си на нашето състояние на изкуството производствено съоръжение, суровината преминава през дълъг процес на рязане и настройка с помощта на специализирани епоксидна лепило, която е проектирана и разработена в нашите лаборатории специално за тази цел. По време на производствения процес ние произвеждаме плочи в 2 или 3 см дебелина като стандарт или по избор размер въз основа на специално искане.

Крайният резултат е нищо друго, освен глоба начало стайлинг, бижута, уникални плочи, които са подходящи за декорация в различни приложения в частни домове, офиси и проекти като: кухненски остров, кухня приподписвам, бани, огледала, декоративни стенни покрития, подови настилки, барове и шкафове за баня.

Сред нашите клиенти са: камък вносители, производители на каменни и водещите дизайнери и архитекти, които се специализират в уникални проекти из целия свят.


Запитване